Het volgende Postbuulenbal is op zaterdag 23 februari 2019...

 

POSTBUULEN (oud) NIEUWS


Kerstkienen...

Zoals bekend wordt er door de Postbuulen 2 maal per jaar een kienavond georganiseerd.
Welnu, de volgende keer dat er wordt gekiend (Kerstkienen) zal dit plaats vinden op zaterdag 15 december 2018.
Dit evenement zal ook dit jaar weer plaats vinden in "Ons Trefcentrum", Pius XII-plein 38 in Hoensbroek. Deelnemen aan deze kienavond is geheel vrijblijvend en voor iedereen toegankelijk. Uiteraard zijn er ook dit jaar weer leuke (kerst)prijzen te winnen. De avond zal zoals gewend weer onder leiding staan van de vaste omroepers. Aanvang 19.30 uur en de zaal is al om 18.30 uur open. De kosten zijn minimaal, een grote kaart kost 4 euro en een losse kaart slechts 70 cent.


 Nieuwe Prins bij de Postbuulen

Op zaterdag 3 februari 2018 hebben de Postbuulen hun nieuwe Prins geproclameerd. Robby Erkens is uitgeroepen als Robby I, de 59e Prins van CV De Postbuulen.
De Postbuulen vierden met een grootse Postbuulenavond in het Juphuis in Schandelen de proclamtie van Robby I. Dankzij optredens van o.a. een groot aantal artiesten was deze avond een groot succes....     > Lees hier verder


Postbuulen CD ook via internet te beluisteren...

Gedurende al een aantal jaren componeert ons Raad van Elf lid Jo Sonnenschein ieder jaar een sjlager voor de Postbuulen.
De Postbuulen hebben ter gelegenheid van hun 5x11 jarig bestaansfeest hier een cd van uitgebracht. Meezingen kan want de tekst staat er bij.

Beluister hier deze Sjlagers


Zes Prinsen

Opmerkelijk; in 2013 tijdens het Postbuulenbal en de proclamatie van Sven I feliciteerden niet minder dan 5 Prinsen hem met zijn uitverkiezing.

Bovenste rij; v.l.n.r. Hub II (de Kangeroes), Sven I (de Postbuulen), Rik I (de Sjtaater Tröate)
Onderste rij; Levi I (de Bistrojanen), Jack I (de Spoorbuule) en Giorgio I (de Paljassen)


De Postbuulen op TV

Van L1 TV ontvingen de Postbuulen vorig jaar een uitnodiging om hun medewerking aan het programma Goeiemiddag Limburg te verlenen.

Dat was uiteraard niet tegen dovemansoren gezegd en op 21 januari trok een delegatie van de Postbuulen naar de studio's van L1 om deze opnames bij te wonen. Samen met Frans Croonenberg en de Heëlesje Winkbülle werd het een mooie uitzending.

Bekijk hier de teleivisie-opname.


              Bert Knol ontvangt Orde van Verdienste van de SLV

Onze Oud Prins, oud secretaris, erelid en heeft uit handen van de President van de Samewirkende Limburgse Vastelaovesvereniginge (SLV) Raymond Vlecken de Orde van Verdienste mogen ontvangen.

Voorafgaand aan de proclamatie van de nieuwe Heerlense Sjtadsprins van de Winkbülle ontving hij tot zijn grote verrassing deze hoge Limburgse carnavalsonderscheiding.
Het bestuur van de Samewirkende Limburgse Vastelaovesvereniginge was helemaal naar Heerlen gekomen om hem deze hoge onderscheiding uit te reiken. Bert, die Erelid van de Winkbülle is en ook secretaris van de Winkbülle is geweest, ontving deze Orde van Verdienste voor zijn jarenlange en knoeperhelle inzet voor de Limburgse carnaval en de instandhouding van de Limburgse cultuur.


Foto Lucho Carreno


 

                                                                                        © 2007 De Postbuulen. Webdesign Lonkaa