Het volgende Postbuulenbal is op zaterdag 3 februari 2018...

Hans Blijdenstein is de 58ste Prins van de Postbuulen

Op zaterdag 18 februari 2017 is Hans Blijdenstein uitgeroepen als de nieuwe Prins van C.V. de Postbuulen. De Postbuulen vierden in een overvol Juphuis met het 58ste Postbuulenbal de proclamatie van Hans I. Dankzij optredens van een groot aantal artiesten was deze avond een geweldig succes. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hans Blijdenstein is 48 jaar oud en woonachtig op de Arnhemstraat te Schaesbergerveld. Geboren in de vroedvrouwenschool te Heerlen en getogen in Meezenbroek.
Hans is zelfstandig ondernemer/eigenaar van enJoybouwservice, hij houdt van motorrijden, lekker eten en is penningmeester bij de stichting Ride4fun. Deze stichting organiseert een onvergetelijke dag voor de gehandicapte medemens.
Hans houdt van alle soorten muziek, maar vooral van popmuziek. Zijn favoriete maaltijd is een lekker stukje biefstuk met aardappelen en veel, heel veel sla.
Hans zijn grootste trots is zijn zoon, Joy. Joy Blijdenstein is 13 jaar oud, en is 2 jaar geleden jeugdprins geweest bij JCV Pannesjop. Hij is nu dan ook de rechterhand van zijn vader tijdens de carnaval!
De ouders van Hans zijn Jo en Gertie Blijdenstein. Zijn vader heeft jaren bij de PTT gewerkt, en zat jarenlang achter de kassa tijdens het Postbuulenbal. En zijn moeder ging ieder jaar mee op stap, samen met Jo. Hans heeft jarenlang diverse optochten gelopen. Zoals de Heerlense optocht, Heerleheide, Landgraaf en de Lampjes optocht. Carnaval is niet vreemd bij Hans… Immers zijn zoon is jeugdprins geweest en zijn vader zat in de Raad van de Soeplummele. Zijn favoriete carnavalsschlager is: Ich bin nur ein Kölsche jung (Brings).
Hans wilde altijd al graag Prins van de Postbuulen worden omdat dit geen vreemde vereniging voor hem is en ook omdat hij al van kinds af aan Prins wilde worden.
Zijn speciale voornemen is: polonaise lopen tot we erbij omvallen!.
Hij hoopt in alle optochten te mogen stralen, samen met de Postbuulen en zijn zoon Joy! Zijn grootste wens is: Mooi weer tijdens de optochten, en een super jaar. 


 

 

Bekijk hier de foto's van het Postbuulenbal 2017                         

 

 

                                                                                       © 2007 De Postbuulen. Webdesign Lonkaa