Het volgende Postbuulenbal is op zaterdag 11 februari 2023...

Het motto van de Postbuulen dit jaar is:
Vasteloavend mit de Postbuulen geet noeŽts verveŽle....

 

Hier ben ik dan! De nieuwe prins van de Postbuulen.
Ik ben Karel Ossel, 58 carnavalsjaren jong en geboren op de Heksenberg. Sinds een aantal jaren met mijn geweldige vrouw en dochter woonachtig in Brunssum. Ik ben getrouwd met Marleen Ossel-Jansen. Ook heb ik 2 prachtige kinderen Wesley en Jessica en ben ik de trotse opa van Ritschy en Givano.
Als internationaal vrachtwagenchauffeur bij Logicx rijd ik in heel Europa rond maar de mooiste ritten zijn dan toch als we met de Raad van Elf de weg op mogen.
Al jarenlang was ik een trouwe gast bij het Postbuulenbal totdat zij mij drie jaar geleden zo gek hebben gekregen om dan toch bij de Raad van Elf te komen want Carnaval zit bij mij in hart en nieren en liefst het hele jaar door.
Ik zal het seizoen 2020 Ė 2021 samen met mijn adjudant Roel Erkens en C.V. de Postbuulen carnaval groots gaan vieren omdat vanaf het moment dat ik carnaval vierde, het mijn grootste wens was om ooit eens Prins te worden.
Nu de wens werkelijkheid is geworden wil ik er natuurlijk een geweldig feest van maken en dat doen we dan ook onder het motto:
Vasteloavend mit de Postbuulen geet noeŽts verveŽle.
Prins Karel II
Drei moal kreftig ALAAF!


        

 

Bekijk hier de foto's van zijn proclamatie en het Postbuulenbal                         

 

 

                                                                2007 De Postbuulen. Webdesign Lonkaa